Acasă Anchete București/Ilfov: Percheziții la traficanți de droguri

București/Ilfov: Percheziții la traficanți de droguri

DISTRIBUIȚI

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au derulat o operațiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) și a operațiunilor cu substanțe psihoactive.

În baza mandatelor obținute de la Tribunalul București, polițiștii antidrog au efectuat 19 percheziții în București și în județul Ilfov.

În urma acestor activități, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame și 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp  (furci, topoare, satare, cuțite) și diferite obiecte cu valoare probatorie.

Au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, membrii unor grupări infracționale fiind duși la audieri.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here