Acasă Anchete Buftea, Chitila, Bragadiru și Snagov/Acțiuni ale Poliției Rutiere Ilfov

Buftea, Chitila, Bragadiru și Snagov/Acțiuni ale Poliției Rutiere Ilfov

DISTRIBUIȚI
Politia rutiera

La data de 2 aprilie a.c., în intervalele orare 8:00-15:00 și 20:00-22:00, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, împreună cu polițiștii formațiunilor rutiere din Buftea, Chitila, Bragadiru și Snagov au desfășurat 4 acțiuni punctuale pe drumurile publice din județ, în special pe cele care converg către munte.

Potrivit IPJ Ilfov, acțiunile au fost desfășurate pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, avându-se în vedere, cu preponderență,nerespectarea regimului legal de viteză, efectuarea depășirilor  neregulamentare și consumul de alcool ori substanțe psihoactive la volan.

Astfel, activitățile au fost desfășurate pe DN1A, DN1 și DNCB în primul interval precizat, iar   pe DJ 101, din  Buftea și Corbeanca, în al doilea interval orar.

Pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri din Ilfov au aplicat 132 de  sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare de 76.560 de lei.

Dintre acestea, 71 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 33 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, o sancțiune aplicată unui pieton pentru indisciplină în trafic, 6 sancțiuni pentru lipsa documentelor, 2 pentru transport de obiecte ce depășesc  lungimea auto, 3 pentru defecțiuni tehnice, 1 pentru consumul de alcool (0,18 mg/l), iar celelalte sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

În același context au fost aplicate 1 sancțiune conform O.G. 37/2007 și 1 sancțiune  conform O.G.15/2002.

De asemenea, a fost constatată 1 infracțiune privind consumul de alcool (0,82 mg/l) și au fost reținute 7 certificate de înmatriculare, precum și 4 permise de conducere(viteza, prioritate pietoni și consum de alcool ).

IPJ Ilfov recomandă tuturor să fie atenți la drum, să respecte normele privind regimul rutier, precum și indicațiile polițiștilor rutieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here