Acasă Economie BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ÎN ȘASE LOCALITĂȚI DIN ILFOV

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ÎN ȘASE LOCALITĂȚI DIN ILFOV

DISTRIBUIȚI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov organizează vineri, 25 aprilie 2014, în comuna Cioplani, Bursa locurilor de muncă.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului Rural TIP&A: Transformare prin Învățare Practică și Antreprenoriat, sub-activitatea 3.8 și se va desfășura între orele 9:00 si 12:00, la Căminul Cultural din localitate. Persoanele interesate vor putea lua contact direct cu angajatorii și vor putea vizita standurile acestora. De asemenea, în cadrul unui job-club, persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă vor beneficia de activități de mediere a muncii, precum și de sfaturi practice privind elaborarea CV-ului.

Proiectul este finanţat din fonduri europene și se desfăşoară în regiunea București – Ilfov în comunitățile Cernica, Ciolpani, Dascălu, Moara Vlăsiei, Mogoșoaia și Tunari şi se adresează persoanelor din mediul rural – şomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistenţă, persoane casnice, manageri și angajați. Burse similare ale locuri de muncă vor mai avea loc la 29 aprilie la Cernica, la 8 mai  la Mogoșoaia, la 15 mai la Moara Vlăsiei și la 22 mai la Tunari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here