Acasă Info Local Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună

Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună

DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, 10 ianuarie, și până vineri, 13 ianuarie, la Glina, în strada Parcului, nr. 31 (circumscripția sanitar-veterinară Glina) are loc o campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună.

În cursul lunii ianuarie, Protecția Animalelor CJ Ilfov derulează împreună cu Animal Society, campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună

în mai multe localități din județ.

După Glina, campania se va muta în perioada 16-20 ianuarie la Cernica, iar apoi la Domnești (17-25 ianuarie) și Dascălu (25-31 ianuarie).

Programările se fac la numărul 0751.235.009.

Protecția Animalelor CJ Ilfov  reamintește că animalele de rasă comună (câini și pisici) se sterilizează începând cu vârsta de un an (în cazul masculilor) sau șase luni (în cazul femelelor). Animalele nu trebuie să mănânce înainte cu 12 ore de operație.

Ca și în cazul precedentelor campanii de sterilizare, câinii și pisicile de rasă comună vor fi sterilizate gratuit, atât cei care au proprietar, cât și cei de pe stradă, animalele sunt anesteziate, tratamentul postoperator este asigurat, iar firele de la operație sunt resorbabile.

În cazul în care nu există programare, este posibil să existe un timp de așteptare.

Protecția Animalelor CJ Ilfov amintește că amenda pentru nesterilizarea câinilor de rasă comună poate ajunge la 10.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here