Acasă Info Local CAPTURĂ ”GRASĂ” A POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

CAPTURĂ ”GRASĂ” A POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

77.000 de ţigarete de contrabandă, 2.100 de parfumuri, 400 de perechi de încalţăminte şi aproximativ 2.6 kg. de bijuterii au fost descoperite de poliţiştii ilfoveni în ultimele zece zile. Produsele au fost confiscate, iar pe numele a nouă persoane s-au întocmit dosare penale.

Poliţişti din cadrul I.P.J. Ilfov au oprit în trafic, în ultimele zece zile, pe raza localităţii Jilava, patru autocare de transport persoane, care aveau încărcate 77.000 de ţigarete de contrabandă, 2.100 de parfumuri şi 400 de perechi de încălţăminte şi 2,6 kg. de bijuterii din metal galben şi auriu. Din cercetări a reieşit că produsele ar fi fost aduse din Turcia, acestea urmând să fie transportate în Bucureşti, pentru a fi comercializate.

Politia IlfovPe numele a nouă persoane care se aflau în autocare, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Toate produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here