Acasă Educatie Cerc pedagogic al profesorilor de limba română la Vidra

Cerc pedagogic al profesorilor de limba română la Vidra

DISTRIBUIȚI

La 4 mai, Liceul Teoretic “Alexandru Rosetti” din localitatea ilfoveană Vidra a găzduit și organizat Cercul pedagogic al profesorilor de limba română.

Tema propusă de inspectorul de limba și literatura română și limba latină Rori Gheorghișor, de la Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, a fost una generoasă – Interdisciplinaritatea în predarea orelor de limba romană.

Directorul liceului, profesorul Elena Iuliana Marin, în calitate de gazdă și organizator al activității, împreună cu colectivul de catedră din unitatea școlară, au concretizat tema în urmatoarele activități: Prezentarea Liceului Teoretic “Alexandru Rosetti” Vidra, Lecție demonstrativă de literatură la clasa a X- a A, cu subiectul “Lirica romantică eminesciană”, susținută de profesorul Elena Iuliana Marin, și un referat prezentat de profesorii Adriana Decu și Georgiana Cristea.

La eveniment au fost invitate și alte cadre didactice. Profesorii Cristina Monica Anisie și Carmen Pleșa, de la Colegiul Național “Tudor Vianu” din București, au avut prezentări pe problematica noii programe școlare de Limba română de la clasa a V- a, la care au lucrat. Cele două cadre didactice au împărtășit din experiența proprie la catedră, propunând un schimb de experiență între cele două licee.

Întreaga activitate a fost coordonată de inspectorul școlar Rori Gheorghișor. – profesor Elena Iuliana Marin, director al Liceului Teoretic ”Alexandru Rosetti” Vidra

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here