Acasă Educatie Cernica, început de an școlar: Fiecare clipă petrecută în școală să fie...

Cernica, început de an școlar: Fiecare clipă petrecută în școală să fie o bucurie!

DISTRIBUIȚI

Într-o atmosferă festivă, încărcată de emoții, anul școlar a început. A început școala! Succes copiilor si cadrelor didactice! Fiecare clipă petrecută în școală să fie o bucurie!

Festivitatea de începere a noului an școlar a început cu cei mai mici copii, cei de la grădiniță. În acest an, grădinița noastră functionează cu patru grupe de preșcolari (față de anul trecut am crescut cu o grupă), două grupe cu program prelungit și două cu program normal.

Emoțiile copiilor care au venit pentru prima oară la grădiniță au fost depășite de curiozitatea acestora. De mână cu părinții au intrat în grădiniță unde emoțiile au rămas doar pentru părinți. Copiii se jucau deja.

A urmat ceremonia de deschidere a noului an școlar pentru cei mari. Elevii și părinții, așezați în careu, au ascultat Imnul Național, apoi slujba religioasă ținută de preoții parohiei Cernica. La ceremonie au participat primarul comunei, Gelu Apostol, viceprimarul, consiglieri, inspectorul școlar Victor Udrescu, cadre medicale, reprezentanți ai poliției. Elevii clasei a VIII-a au facut un tunel de flori prin care bobocii, cei din clasa pregătitoare, au trecut, devenind astfel școlari în totă regula. – Adrian Matei, documentarist, Școala Gimnazială nr.1 Cernica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =