Acasă Economie CFR a publicat licitația pentru lucrări de proiectare și execuție la linia Mogoșoaia...

CFR a publicat licitația pentru lucrări de proiectare și execuție la linia Mogoșoaia – Balotești

DISTRIBUIȚI

CFR a publicat licitația pentru lucrări de proiectare și execuție la linia Mogoșoaia – Balotești. Lucrările prevăd dublarea liniei de cale ferată între stațiile Mogoșoaia și Balotești, screi ClubFeroviar.ro. Contractul este estimat la o valoare de 51 milioane lei (10,95 milioane euro) și nu va fi împărțit pe loturi. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 decembrie 2018, ofertele urmând să fie deschise în aceeași zi.

Partea de proiectare este estimată la o valoare de 2, 66 milioane lei (570,5 mii euro), în timp ce lucrările de execuție sunt estimate la 48,4 milioane lei (10,4 milioane euro).

Potrivit anunțului de participate, CFR SA estimează că valoarea eventualelor servicii și lucrări suplimentare este de 10,95 milioane lei fără TVA ă 2,35 milioane euro (acestea nu sunt incluse în valoarea estimată totală).

Durata contractului este estimată la 17 luni de la data atribuirii, astfel că lucrările ar putea fi finalizate în aprilie 2020. Lucrările vor fi finanțate din fonduri de la bugetul de stat.

Dublarea liniei de cale ferată între stațiile Mogoșoaia și Balotești este un obiectiv de investiţii nou al CFR SA, linia având o lungime de 7, 90 km.

Obiectivul este cuprins in Master Planul General de Transport al Romaniei (MPGT).

Proiectul face parte din asigurarea conexiunii feroviare între Gara de Nord și Aeroportul International Henri Coandă București. – Foto: Clubferoviar.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here