Acasă Politic Ciolacu, după ce s-a pus prelungirii stării de alertă și refuză să...

Ciolacu, după ce s-a pus prelungirii stării de alertă și refuză să poate mască, acuză Guvernul că a pierdut lupta cu Covid 19

DISTRIBUIȚI

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu acuză Guvernul Orban, într-o postare pe Facebook, că ”a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia”, motiv pentru care în opinia sa Executivul trebuie să plece. Acuzațiile lui Ciolacu vin în contextul în care PSD s-a opus prelungirii stării de alertă, a tergiversat două săptămâni adoptarea legii carantinei și izolării, timp în care peste 1.000 de persoane au părăsit spitalele, iar numeroși lideri PSD au susținut și rostogolit teorii conspiraționiste. Ciolacu însuși a refuzat permanent purtarea măștii de protecție, invocând o problemă medicală.

Ciolacu: ”Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile și amenințările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte și comunicarea transparentă și credibilă. Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton. Au și motive:

Măștile gratuite pentru persoane vulnerabile – #ZERO

Marea testare națională care trebuia să înceapă la 1 iunie – #ZERO (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureștenii să știe exact care este situația în orașul lor…)

Măștile produse intern de ROMARM – #ZERO (doar Orban este fericitul singur deținător al unei măști prototip)

400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – #ZERO (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI)

Cetățeni testați cu cele 2 milioane de kituri de testare anunțate de Orban că au fost luate de UNIFARM – #ZERO (probabil nu s-au înțeles la șpagă…)

Laptopuri și tablete pentru copii și profesori – #ZERO (dar continuă să se facă de râs cu școala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet…)

Și vă mai mirați că nu vă mai crede nimeni??!” Foto: Stirileprotv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here