Acasă Politic Ciolacu zice că PSD nu a pierdut

Ciolacu zice că PSD nu a pierdut

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că informaţiile pe care le-a primit în urma votului din ţară confirmă că PSD este cel mai mare partid politic, iar PSD este „pe primul loc la votul politic” şi în Capitală.

Întrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea în PSD, liderul social-democrat spune că voturile nu s-au numărat şi că aceasta „este un politican de excepţie şi locul său e în prima linie a PSD”.

„Vom avea cel mai mare număr de aleşi locali”, susţine Ciolacu.Marcel Ciolacu susţine că PNL se află pe locul al treilea în Capitală, în urma votului de duminică, iar PSD este pe primul loc „la votul politic”, el susţinând că PSD „în acest moment este pe drumul corect”.

„Vreau să vă reamintesc că am dublat votul politic la Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare”, a declarat liderul PSD.

„Acest lucru arată foarte clar că PNL, care se află pe locul 3 ca şi vot politic din Bucureşti, a fost sancţionat de bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie, pentru umilinţa la care au supus pensionarii, copiii, mediul de afaceri şi, nu în ultimul rând, medicii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Cred că cei mai sancţionaţi dintre toţi sunt PNL-ul şi dl Orban

„Cred că cei mai sancţionaţi dintre toţi sunt PNL-ul şi dl Orban în mod evident”, a mai afirmat Ciolacu.

El a felicitat-o e Gabriela Firea pentru campania electorală, pentru „determinare” şi pentru că a ales „cea mai grea cale, aceea de a face campanie electorală doar pentru bucureşteni”.

Ciolacu susţine că Firea a refuzat orice fel de „joc sau troc” politic în campania electorală pentru aceste alegeri. „Sunt foarte mândru de doamna Firea pentru această decizie de a merge singură pe picioarele ei şi de a-şi asuma acest risc de a se lupta cu toată lumea” a adăugat el.

El a cerut „în mod special” reprezentanţilor PSD din secţiile de votare „să fie vigilenţi” până la încheierea procesului care implică completarea proceselor-verbale.

Întrebat care va fi reacţia PSD faţă de cei care au pierdut, Marcel Ciolacu a răspuns: „În primul rând nu ştim dacă Gabriela Firea a pierdut. Vom avea un Consiliu Politic Naţional şi vom discuta aceste probleme. Doamna Gabriela Firea este un politician de excepţie, iar locul dânsei e în prima linie, chiar dacă a câştigat, chiar dacă a pierdut, a PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here