Acasă Politic Cioloș: ”Nu știm dacă putem continua această coaliție”

Cioloș: ”Nu știm dacă putem continua această coaliție”

DISTRIBUIȚI

Dacian Cioloș, premierul desemnat, a vorbit marți seara despre negocierile pe care le va purta cu PNL și UDMR. „Nu știm dacă putem continua această coaliție. Sunt contacte”, a spus președintele USR la B1TV.. Acesta a mai precizat că nu s-a discutat deocamdată în partid despre împărțirea ministerelor „pentru că nu suntem încă acolo”.

„Nu am discutat în partid despre împărțirea ministerelor pentru că nu suntem încă acolo. Nu știm dacă putem continua această coaliție. Sunt contacte. Mulți colegi din USR au contacte cu lideri din PNL, din UDMR. Evident că discutăm. Ne vedem”, a spus Dacian Cioloș. „Eu cu Emil Boc mă văd aproape de fiecare dată când mă duc la Cluj, am făcut o tradiție din asta. Cu Ilie Bolojan nu am mai discutat de ceva vreme. Dar astea sunt discuții amicale, dar acum e vorba de altceva. Florin Cîțu este președintele PNL, există o structură de conducere care va fi mandatată să discute. Ei au mandatul și ideile pe care să le pună pe masă”, a mai adăugat președintele USR.

USR consideră că se află încă în coaliție cu PNL și UDMR, desi ceilalți parteneri nu mai pot accepta acest lucru având în vedere că din cauza formațiunii conduse de Cioloș a picat Guvernul Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here