Acasă Politic Cioloș își face partid

Cioloș își face partid

DISTRIBUIȚI

Dacian Ciolos a anuntat duminica, la o reuniune a Platformei Romania 100, pe care o conduce, ca din aceasta structura se va desprinde un partid politic. ”Ne implicam politic pentru a schimba lucrurile”, a spus fostul prim-ministru, citat de Comisarul.ro. Ciolos a afirmat ca, atunci cand a lansat Platforma, a fost clar ca va fi nevoie si de o implicare politica: ”Nu ne-am ferit de lucrul acesta, dar nu am vrut sa punem carul inaintea boilor”. ”Se va desprinde un partid politic, suntem hotarati sa facem lucrul acesta. El trebuie sa fie un proces natural, nu unul fortat”, a afirmat Ciolos.

”Vom fi gata sa ne prezentam la urmatoarele alegeri cu o oferta politica, indiferent cand vor avea ele loc”, potrivit presedintelui Platformei Romania 100.

In privinta relatiei cu celelalte partide de opozitie, Ciolos a spus ca ”nu vom actiona impotriva celor cu care impartasim valori si principii comune, cu care impartim acelasi ADN. Vom fi deschisi colaborarii cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here