Acasă Economie Cîțu promite bani pentru toată lumea

Cîțu promite bani pentru toată lumea

DISTRIBUIȚI

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat, marţi seara, că se lucrează la rectificarea bugetară şi se încearcă să se intre cu ea în şedinţa de juvern de joi, dacă nu, va fi aprobată cu siguranţă luni.

Cîțu a spus la Realitatea Plus că vor fi suplimentate fondurile pentru toate judeţele, oraşele, comunele, unde este nevoie, astfel încât toţi cei care au nevoie să beneficieze de resursele necesare.

Acum două săptămâni au fost aprobate prin hotărâre de guvern, pentru carantină, de exemplu, 42 milioane de lei, s-au dau dat în plus până în acest moment aproape 1,7 miliarde de lei pentru Ministerul Sănătăţii, atât pentru achiziţia de medicamente, dar şi pentru echipamente şi aşa mai departe. Prioritatea este sănătatea cetăţenilor şi resursele, în principal, se vor duce în acea direcţie, a explicat ministrul Finanţelor.

Potrivit acestuia, la rectificare se vor aloca bani şi pentru plata sumelor restante în contul concediilor medicale unde, la preluarea mandatului, erau restanțe de doi ani care însumau un miliard de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =