Acasă Politic CJ Ilfov a aprobat rectificarea bugetului local al județului

CJ Ilfov a aprobat rectificarea bugetului local al județului

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov a votat, la 20 septembrie 2021, rectificarea bugetului local al județului. ”Am decis redistribuirea banilor astfel încât, până la final de an, să ducem la bun sfârșit cât mai multe proiecte importante pentru comunitatea ilfoveană”, a declarant președintele CJ Ilfov, Huberrt Thuma.

În urma acestei rectificări va fi cumpărată aparatură medicală modernă și vor fi dotate cu tot ce trebuie secțiile ATI din cadrul Spitalului Județean Ilfov și Spitalului de Obstetrică Ginecologie Buftea, vor fi terminate anul acesta lucrările pe drumul județean DJ 401 Berceni-Vidra și va fi reabilitat și modernizat drumul județean DJ 101 Balotești-Grădiștea.

”De asemenea, sprijinim cu aproximativ 6 milioane de lei unitățile administrative-teritoriale pentru realizarea unor proiecte extrem de necesare pentru cetățeni. Infrastructura de servicii de sănătate și cea de transport sunt domenii pe care le abordez cu prioritate în mandatul meu. Este absolut necesar să venim cu investiții care să dezvolte și să modernizeze comunitățile noastre”, a declarat Hubert Thuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − three =