Acasă Economie CJ Ilfov: Piețele agroalimentare, oboarele și târgurile din Ilfov rămân deschise

CJ Ilfov: Piețele agroalimentare, oboarele și târgurile din Ilfov rămân deschise

DISTRIBUIȚI

Unele piețe au fost adaptate pentru a se respecta normele sanitare, în scopul continuării, în deplină siguranță, a aprovizionării populației

Piețele agroalimentare, oboarele și târgurile din Ilfov care își desfășoară activitatea în aer liber vor rămâne deschise în continuare, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Ilfov.

În plus, pentru a se asigura derularea legală a activităților comerciale, în Ilfov au fost câteva locații în care piețele au fost adaptate pentru a se respecta normele sanitare, în scopul continuării, în deplină siguranță, a aprovizionării populației. ”Toate aceste măsuri au fost luate deoarece vrem ca ilfovenii să aibă acces la produsele agroalimentare necesare, iar producătorii să își poată derula în continuare activitatea comercială, în locații sigure din punct de vedere sanitar. Nu uitați, stă în puterea noastră să ne susținem producătorii locali pentru a beneficia în continuare de hrană proaspătă. Indiferent de vreme și de vremuri, producătorii locali trebuie să-și continue munca. Sunt tot aici, zi de zi, lucrând pentru ca familia și comunitatea noastră să aibă legume și fructe proaspete pe masă. Dacă nu puteți ajunge la piață, nu uitați de platforma on line creată de CJ Ilfov – http://produsinilfov.ro – unde sunt înscriși producători de alimente (fructe, legume, conserve, dulciuri, carne, ouă, lapte, miere) și de flori din județ și de unde vă puteți procura tot ce aveți nevoie pentru o masă sănătoasă. Știm că este o perioadă dificilă pentru toți, dar facem tot posibilul să ne adaptăm activitățile de zi cu zi, pentru a limita răspândirea virusului. Prin respectarea normelor de siguranță sanitară, vom reuși să depășim această perioadă în timp mai rapid și să evităm un val mai mare de infectări”, precizează Biroul de Presă al CJ Ilfov.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here