Acasă Economie CJ Ilfov vrea impozit cât mai mic pe clădiri

CJ Ilfov vrea impozit cât mai mic pe clădiri

DISTRIBUIȚI

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a avut o întâlnire cu un investitor din Lituania, care vine și dezvoltă parcurile industriale pe care le vinde când își amortizează investiția.

”M-a bucurat faptul că sunt firme care vin să facă acest tip de investiții. Înseamnă că există în continuare șansa de dezvoltare în această zonă. Sigur investitorul a făcut o cercetare de piață și a reieșit că se caută spații de lucru. Firmele mari, puternice, nu vin să își facă singure clădiri, sedii. Își caută spații deja făcute, în care vor să își dezvolte afacerile”, a declarat Petrache.

”În Strategia de Dezvoltare 2020 – 2030, la care se lucrează acum, împreună cu Banca Mondială, sunt incluse și asemenea spații, pe care vrem să le construim chiar noi. Vrem să avem impozit cât mai mic pe aceste clădiri, pentru că pe noi ne interesează să vină firmele și să avem cât mai mulți angajați pe teritoriul nostru. Știți bine, cea mai mare sursă de finanțare a Consiliului Județean sunt impozitele pe venituri de la fiecare om care muncește pe teritoriul județului Ilfov”, a conchis Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here