Acasă Politic Collin Poewll a murit din cauza complicațiilor COVID

Collin Poewll a murit din cauza complicațiilor COVID

DISTRIBUIȚI
FILE PHOTO: Former U.S. Secretary of State Colin Powell salutes the audience as he takes the stage at the Washington Ideas Forum in Washington, September 30, 2015. REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Fostul secretar de Stat american Colin Powell, prima persoană de culoare care a deținut această funcție, a murit din cauza complicațiilor date de COVID, a anunțat familia sa, potrivit CNN.

Colin Powell avea 84 de ani. El a fost șeful diplomației americane pe parcursul mai multor administrații republicane în ultimii ani ai secolului trecut și primii ai secolului XXI.

„Era vaccinat cu schemă completă. Vrem să mulțumim personalului medical de la Walter Reed National Medical Center pentru felul în care l-au îngrijit. Am pierdut un remarcabil și iubitor soț, tată, bunic și mare american”, a scris familia lui Colin Powell într-un mesaj pe Facebook.

Colin Powell a fost general cu patru stele și șeful Statului Major în timpul administrației președintelui George H.W. Bush în timpul Războiului din Golf, din 1991, când trupele conduse de SUA au alungat armata irakmiană din Kuweit. Foto: The Star

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here