Acasă Economie ”Comandamentul DJ-urilor”, încă o ședință

”Comandamentul DJ-urilor”, încă o ședință

DISTRIBUIȚI

În fiecare săptămână, la sediul Consiliului Judeţean Ilfov se întruneşte ”Comandamentul DJ-urilor” unde se analizează stadiul lucrărilor la obiectivul de investiţii ”Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene 401A, de la km 0+000 (Vidra) la km 28+800 (Domneşti)”.

Prin reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 401A va creşte gradul de siguranţă privind circulaţia rutieră, atât în localităţi cât şi în afara localităţilor, timpul de parcurgere al acestui tronson de drum va fi mai scurt, volumul de praf din aer va scădea considerabil, poluarea fonică se va reduce de asemenea, toate acestea contribuind la îmbunătăţirea mediului înconjurător.

La ultima şedinţă au participat din partea Consiliului Judeţean Ilfov – directorul executiv al Direcţiei Investiţii, Constantin Călinoiu, Dan Cristea, director executive-adjunct în cadrul aceleiaşi Direcţii, alături de proiectant, constructor şi alţi responsabili de lucrare.

Săptămânal se discută despre stadiul fizic realizat de la precedenta întrunire, soluţiile privind rezolvarea problemelor care au apărut în timpul execuţiei, precum şi previzionarea lucrărilor care urmează a fi executate până la întrunirea din 16 octombrie.

Biroul de presă al CJ Ilfov reamintește că DJ 401A, DJ602 și DJ401 fac parte din ansamblul de drumuri județene care alcătuiesc varianta de ocolire a centurii de sud a municipiului București, unind Centura Capitalei, DN5, DN6, Autostrada A1, DN 7, DN 1A, DN1 și Autostrada A3.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − three =