Acasă Educatie Conducătorii microbuzelor școlare – instruiți de polițiștii ilfoveni 

Conducătorii microbuzelor școlare – instruiți de polițiștii ilfoveni 

DISTRIBUIȚI

Având în vedere începutul anului școlar 2017 – 2018, Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, în cooperare cu Inspectoratul Școlar Ilfov și Prefectura Ilfov au organizat o ședință de instruire a conducătorilor microbuzelor școlare în vederea respectării legislației rutiere în vigoare.

Conducătorilor auto le-au fost oferite recomandări privind respectarea circulației pe drumurile publice în timpul efectuării transportului școlar, pentru ca elevii să ajungă în siguranță la cursuri.

În timpul întrevederii, aceștia au adresat întrebări invitaților, respectiv conducerii I.P.J. Ilfov, Prefecturii Ilfov și Inspectoratului Școlar Ilfov cu privire la specificul muncii lor și au primit de la aceștia sugestii și recomandări.

Activitatea a continuat cu verificarea deținerii de către conducătorii microbuzelor școlare a documentelor prevăzute de lege, precum licența de transport, ITP, asigurarea auto obligatorie, a permisului de conducere corespunzător categoriei autovehiculului, atestatului profesional și alte documente în baza cărora se poate defășura în condiții legale trasportul elevilor către unitățile de învățământ.

Poliția Ilfov asigură sprijinul necondiţionat pentru un an școlar în siguranță, fiecărui elev, dascăl sau părinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here