Acasă Economie Conducerea Asociației Măgurele Science Park a aprobat bugetul pentru 2019

Conducerea Asociației Măgurele Science Park a aprobat bugetul pentru 2019

DISTRIBUIȚI

Asociația Măgurele Science Park s-a întrunit miercuri, 7b martie, în ședință, la sediul Consiliului Județean Ilfov. La întâlnire au participat administratorul public al județului, Ionel Scrioșteanu, care este și președintele asociației, Remus Trandafir, director al DAFII, membru în Consiliul Director, Costin Zamfir, expert în relații internaționale, Ștefan Vlad, avocat, reprezentanți ai primăriei Măgurele și ai Institutului de Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei”.

Conducerea Asociației Măgurele Science Park a aprobat bugetul pentru 2019. În aceeași ședință, Costin Zamfir a fost desemnat ca director interimar al Asociației.

Asociația Măgurele Science Park a fost înființată pentru a derula activitățile premergătoare înființării și autorizării parcului științific pe care Consiliul Județean Ilfov vrea să îl construiască la Măgurele. Se estimează că lucrările vor începe în toamna anului viitor.

Măgurele Science Park este un proiect esential pentru concretizarea obiectivelor de dezvoltare regională ale proiectului Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (Laserul de la Măgurele). Parcul științific va găzdui un centru de inovare, un incubator de afaceri, un centru de conferințe, unul pentru transfer tehnologic, unul pentru IT și comunicații și unul pentru cercetare material avansate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here