Acasă Educatie Consiliul Elevilor cere urgent un plan urgent privind modul de reluare a...

Consiliul Elevilor cere urgent un plan urgent privind modul de reluare a cursurilor

DISTRIBUIȚI

Consiliul Național al Elevilor cere Ministerului Educației și Cercetării să facă public, de urgență, un plan coerent privind modul de reluarea a cursurilor școlare.

Consiliul Național al Elevilor solicită un plan coerent privind reluarea cursurilor școlare, în condițiile în care, teoretic, în luna septembrie ar urma să înceapă anul şcolar 2020 – 2021.

”Salutăm decizia Ministerului Educaţiei şi Cercetării de a adapta programul şcolar unei eventuale tranziţii parţiale a educaţiei în mediul online, în cazul învăţării hibrid. Cu toate acestea, nu ne putem permite ca sistemul educaţional să fie luat pe nepregătite, aşa cum s-a întâmplat în luna martie a acestui an, motiv pentru care solicităm publicarea de urgenţă a unor norme de aplicare a scenariilor privind reluarea cursurilor, lansate de către MEC”, a declarat Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, potrivit unui comunicat de presă.

Medicii susțin că reluarea fizică a cursurilor în școli este riscantă în luna septembrie, întrucât la acel moment pandemia va fi încă foarte activă în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =