Acasă Info Local CONTINUĂ SCANDALUL LA ȘTEFĂNEȘTI

CONTINUĂ SCANDALUL LA ȘTEFĂNEȘTI

DISTRIBUIȚI

După ce zilele trecute au protestat în fața sediului DNA și au amenințat că intră în greva foamei, Adrian Simion și Gheorghe Sandu, din Ștefăneștii de Jos, organizează o nouă acțiune, de data aceasta, chiar în fața sediului primăriei din localitate. Cei doi sunt în conflict cu primarul Robert Ionel Ștefan, pe care îl acuză – de această dată – de ”lipsă de transparență, care generează suspiciuni de corupție și fraudă în cheltuirea fondurilor publice”.

Protestul va avea loc în perioada 18 – 22 iulie, între orele 9.00 și 22.00, organizatorii mizând pe participarea a circa 200 de persoane. De menționat că protestatarii vor purta pe brat banderole galbene, motivând că în acest fel participanții la protest vor putea fi deosebiți de restul cetățenilor aflați în trecere prin zonă. Acestia sustin ca au inceput demersurile pentru organizarea unui referendum privind demiterea edilului, incepand sa stranga semnaturi in acest sens la sfarsitul acestei luni.

În replică, primarul a aprobat organizarea protestului din fața primăriei, mizând pe vigilența și autoritatea Poliției și Jandarmeriei, dar și pe angajamentul organizatorilor că manaifestarea se va desfășura ”în condiții pașnice, civilizate, care să nu degenereze în acte de violență”

Primarul Robert Ionel Ștefan spune că nemulțumirile au apărut după ce a reorganizat serviciile din primărie, stricând astfel multe dintre aranjamentele vechi.

Foto: Antena 3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here