Acasă Politic Cosette Chichirău: ”E foarte greu să spui că vrei să fii președintele...

Cosette Chichirău: ”E foarte greu să spui că vrei să fii președintele României, când tu nu vrei să intri la guvernare”

DISTRIBUIȚI

Deputatul USR Cosette Chichirău, a declarat, luni dimineață, la Digi24, că se impune o discuție urgentă USR-PNL pentru alegerile locale.

”Sigur că suntem puțini dezamăgiți, dar trebuie să ne repliem repede, vin alegerile locale. Va trebui să facem o analiză, să vedem ce nu a funcționat, de ce am luat un scor atât de mic, o analiză trebuie făcută. Cred că o discuție cu PNL la nivel național trebuie avută cât mai repede, deși Dan Barna a firmat în urmă cu o săptămână că această discuție este exclusă. Eu cred că trebuie să avem această discuție cu PNL, pentru că nu trebuie să mai lăsăm orașe mari pe mâna PSD”, a afirmat Cosette Chichirău.

Întrebată ce a greșit USR sau Dan Barna, ea a răspuns: ”Au fost câteva erori strategice. Faptul că nu prea a avut ceva de spus despre Klaus Iohannis cred că l-a costat, pentru că Iohannis e omul al cărui job și-l dorea. Nu poți să te bați pentru locul doi dacă vrei să câștigi”.

În opinia ei, organizarea alegerilor interne înainte de prezidențiale a fost o altă greșeală. ”Ne-a costat nu doar la coeziunea internă, dar nu a dat așa bine la public, pentru că publicul vrea să vadă un om curajos, nu care apelează la artificii ca să ajungă la putere”.

”Putea să fie mai curajos. Trebuia să aibă o atitudine mai bătăioasă. Eu aș fi intrat în luptă cu mai multă forță, dar noi nici la guvernare nu am intrat. E foarte greu să spui că vrei să fii președintele României, când tu nu vrei să intri la guvernare”, a mai declarat Chichirău. Cosette Chichirău îi îndeamnă pe alegători să îl voteze pe Klaus Iohannis în turul doi. ”Nu știu ce va face Barna, dar eu îndemn toți alegătorii să voteze Iohannis”, a spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here