Acasă Politic Cu ce se mai ocupă fostul primar al Sectorului 5

Cu ce se mai ocupă fostul primar al Sectorului 5

DISTRIBUIȚI

Deputatul Daniel Florea a profitat de necazul minerilor de la exploatarea Lupeni, care au protestat câteva zile pentru că nu și-au primit salariile, și a plătit pe Facebook o postare în care se laudă că a fost brigadier la Rovinari, în 1989.

Controversatul politician constănțean, fost PDL, ajuns acum deputat PSD de București, este multimilionar, dar asta nu-l face, chipurile, mai puțin empatic față de sărăcia minerilor, scrie Replica de Constanța.

Daniel Florea s-a devolat ca membru al Comitetului Central al Tineretului Comunist (UTC).

Daniel Florea este fiul lui Gheorghe Florea, general în rezervă, fost comandant al inspectoratelor județene de poliție din Constanța, Călărași, dar și al Sectorului 5, un privilegiat al regimului comunist și un reprezentant de seamă al instituțiilor de forță ale acestuia. Liderul PDL care alerga după un post de senator la Constanța și-a găsit vocațiile social-democrate ulterior pe listele PSD atât la Călărași, cât și la București. Fostul judecător și avocat Daniel Florea, cu un trecut controversat și în apele tulburi ale fotbalului românesc, este vizat acum și de anchetele DNA pentru activitatea sa de primar în Sectorul 5.

În Sectorul 5 rămâne drept ”primarul zero” care a cheltuit sume imense pe spectacole organizate prin parcuri și pe pomeni electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here