Acasă Editorial Cu mască sau fără mască

Cu mască sau fără mască

DISTRIBUIȚI

Antuanela ROȘIORU

Din nou despre VV, ministrul distrat căruia nu-i place discreția. Cum se sucește, cum se-nvârtește ține agenda televiziunilor, de crezi că-și regizează aparițiile publice nu cumva să iasă din prim-plan și să credem noi că are treabă. Toți sunt de accord că VV nu face performanță, dar se pricepe la băgatul bățului prin gard, aruncarea de fumigeme, după care revine și își cere scuze.

”Surprins” fără mască în Parlament, subiectul devine relevant pentru că televizunile fac rating din astfel de subiecte, ca și când ar contribui cu ceva la rezolvarea problemelor  unor oameni și așa obosiți de pandemia Covid 19.

Dacă tot vreți să spuneți ceva despre VV, lăsați-i masca în pace și analizați-i activitatea ministerială. Ce a făcut bine, ce n-a făcut, ce trebuie să facă. Nu cred că masca lui VV îi interesează pe români. Poate doar așa, ca fapt divers, nu ca un lucru serios.

Să-l întrebăm despre suplimentarea paturilor de la Urgență, despre cum numără cazurile de Covid 19, despre deciziile luate ca ministru în cele trei luni de guvernare având în vedere că și-a delegat către secretarii de Stat și consilieri principalele sarcini ale funcției. Aproape că am putea spune că-i un ministru fără portofoliu sau că ascute creioane, cum ar spune răutăcioșii când se referă la o persoană ”de umplutură”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here