Acasă Social DAS Pantelimon s-a mutat în Bd. Biruinței nr. 48 – 50

DAS Pantelimon s-a mutat în Bd. Biruinței nr. 48 – 50

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 27 august 2018, Direcția de Asistență Socială (DAS) Pantelimon își desfășoară activitatea în noul sediu situat în Bulevardul Biruinței nr. 48 – 50.

Toți cetățenii care doresc să se adreseze angajaților acestei unități sunt așteptați în noul sediu al instituției. Programul de lucru al Direcției nu se modifică.

DAS Pantelimon asigură realizarea măsurilor de asistență socială prevazute de lege în domeniul protecției copilului și a familiei, persoanelor singure, vârstnice, cu handicap, precum și a oricăror alte persoane aflate în nevoie sau marginalizate și/sau excluse social. Direcția își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii 292/2011 privind Asistența Socială din România.

Scopul instituției este rezolvarea rapidă și optimă a problemelor pantelimonenilor, care țin de competența DAS Direcția de Asistenţă Socială își dorește să ajungă la cât mai multe persoane nevoiașe din orașul Pantelimon, pentru a le ajuta să depășească greutățile vieții și a găsi aici ajutorul de care au nevoie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here