Acasă Uncategorized UP-DATE/TÂLHARI ȘI HOȚI DIN GLINA ȘI GĂNEASA, ARESTAȚI PREVENTIV

UP-DATE/TÂLHARI ȘI HOȚI DIN GLINA ȘI GĂNEASA, ARESTAȚI PREVENTIV

DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor domiciliare efectuate pentru destructurarea unei grupări specializate în tâlhării şi furturi.

La data de 28 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat 6 percheziții domiciliare pentru probarea și stabilirea întregii activități infracționale a 4 persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din autovehicule și tâlhării.

Reamintim că perchezițiile s-au desfăşurat în localităţile ilfovene Găneasa şi Glina, fiind vizaţi patru bărbaţi, care, în perioada 2016-mai 2017 ar fi sustras, prin acte de violenţă, bani şi bunuri din autoturisme, precum şi din autotrenuri.

Faptele au fost comise în special pe timpul nopţii, în localităţile Afumaţi, Ciolpani, Glina şi Cernica.

În urma activităţilor, cele patru persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Ilfov, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

Persoanele în cauză au fost prezentate Parchetului și Judecătoriei Buftea, cu propuneri legale, pe numele a 3 persoane fiind dispusă măsura arestării preventive, iar pentru cea de-a patra persoană s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here