Acasă Politic De duminică, 16 trenuri opresc și la Mogoșoaia

De duminică, 16 trenuri opresc și la Mogoșoaia

DISTRIBUIȚI

Duminică, 15 decembrie 2019, 16 trenuri care vin sau pleacă spre/din București vor opri în Halta Parc Mogoșoaia. Este vorba despre trenurile care circulă pe rutele Bucureşti Nord – Galaţi şi retur, respectiv Bucureşti Nord – Slobozia Veche şi retur.

Trenurile cărora li se acordă oprire sunt următoarele:

cu plecare din Bucureşti Nord:

cu sosire în Bucureşti Nord:

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet la clasa a 2-a la trenurile Regio este 3,90 lei, iar la clasa a 1-a costul biletului este 5,30 lei. La trenurile Interregio preţul unui bilet la clasa a 2-a este 8,20 lei, iar la clasa a 1-a – 12,50 lei.

Din 15 decembrie 2019, pasagerii CFR Călători vor putea beneficia de o ofertă comercială ce le va permite să călătorească pe ruta Bucureşti Nord – Halta Parc Mogoaşoaia şi retur cu trenurile Interregio utilizând abonamentele de la trenurile Regio. Un abonament lunar la trenurile Regio pe această rută va costa 85 de lei.

Se intenţionează ca pe parcursul anului 2020 să fie introduse şi alte trenuri pe ruta Bucureşti Nord – Halta Parc Mogoşoaia şi retur, în funcţie de solicitările publicului călător şi necesităţile de transport.

CFR Călători face apel la pasageri să se asigure că au achiziționat legitimaţia de călătorie pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here