Acasă Politic Dezbaterea lui Iohannis – Ziariști, analiști, politologi și mulți studenți

Dezbaterea lui Iohannis – Ziariști, analiști, politologi și mulți studenți

DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis participă marți, de la ora 19, la o dezbatere cu analiști, politologi și jurnaliști, organizată de PNL, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Univeristare Carol I.

La dezbatere vor fi prezenți jurnaliști, analiști și politologi. Fiecare va putea să pună dou-trei3 întrebări, a declarat luni prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

”Partidul Național Liberal organizează astăzi, 19 noiembrie a.c., începând cu orele 19.00, dezbaterea Președintelui României, Klaus Iohannis, cu analiști, politologi și jurnaliști. La evenimentul care se va desfășura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, vor participa: Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai și Radu Tudor. Dezbaterea reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidențiale, participanții care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme și orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

”În sală, în afara a patru consilieri ai domnului președinte, vor mai fi opt oameni din staff-ul electoral, deci 12 persoane, iar restul de 202 – 203 persoane, cât ne permite sala, vor fi studenți. Este o dezbatere după model american sau model francez”, a mai precizat luni, Rareș Bogdan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here