Acasă Educatie Din acest an, polițiștii ilfoveni veghează și unitățile de învățământ

Din acest an, polițiștii ilfoveni veghează și unitățile de învățământ

DISTRIBUIȚI

Peste 90 de poliţişti ilfoveni acţionează pentru creşterea gradului de siguranţă în grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţul Ilfov, cu ocazia deschiderii noului an şcolar. La această oră, poliţiştii ilfoveni acţionează în sistem integrat şi asigură buna desfăşurare a activităţilor specifice festivităţilor de deschidere a anului preuniversitar.

Creşterea şi consolidarea siguranţei în grădiniţele şi şcolile din judeţul Ilfov, menţinerea ordinii şi liniştii publice precum şi fluidizarea traficului rutier în zona unităţilor de învăţământ sunt activităţi prioritare pentru efectivele poliţiei ilfovene, astfel încât, elevii să ajungă la unităţile de învăţământ în condiţii optime.siguranta-scoli

Începând de astăzi, poliţiştii de ordine publică au în itinerariul de patrulare auto şi pedestru toate unităţile de învăţământ din teritoriul judeţului Ilfov. Astfel, zonele de intrare în şcoli şi grădiniţe sunt asigurate zilnic de echipajele de poliţie, în mod special la începerea şi terminarea orelor de curs.

De asemenea, sunt verificate toate unităţile economice situate în zonele adiacente şcolilor privind respectarea unor categorii de produse ce pot fi comercializate minorilor.

Poliţiştii rutieri acţionează în teren, pe arterele de circulaţie din apropierea unităţilor de învăţământ, pentru fluidizarea traficului rutier, astfel încât, elevii să ajungă la unităţile de învăţământ în condiţii optime.

Poliţiştii Ilfoveni urează tuturor elevilor un an şcolar cât mai bun şi  plin de rezultate bune la învăţătură!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here