Acasă Info Local ”Dincolo de aparențe” la Jilava și Chitila

”Dincolo de aparențe” la Jilava și Chitila

DISTRIBUIȚI

În data de 11 iulie respectiv 13 iulie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ilfov, Compartimentul Analiză și Prevenire a Criminalității,  în colaborare cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Ilfov din cadrul Agenției Naționale Antidrog, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Jilava au continuat activitățile de prevenire a consumului și traficului de droguri, în cadrul campaniei  ”Dincolo de aparențe”.

Activitățile au avut loc, la 11 iulie, în Parcul Dendrologic Chitila și zonele adiacente ale acestuia,iar în data de 13 iulie, la Școala Gimnazială nr.2. din comuna Jilava.

Polițiștii și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog în spiritul muncii de echipă au purtat discuții cu  mai multe persoane de toate vârstele,dar și cu un număr de 30 de elevi ai școlii gimnaziale din comuna Jilava, pe tema riscurilor și consecințelor generate de consumul substanțelor psihoactive, aceștia experimentând ochelarii care simulează efectele resimțite de consumatorii de substanțe psihoactive, conștientizând astfel, riscurile aferente consumului de droguri.

Totodată, la activitățile desfășurate cu scopul prevenirii consumului substanțelor psihoactive efectuate la școală au fost prezente mai multe cadre didactice care au asistat la discuțiile purtate cu tinerii.

Activitățile desfășurate pentru cresterea gradului de constientizare cu privire la riscurile asociate traficului si consumului de substante interzise vor fi intensificate astfel încât  să contribuie la reducerea numărului de persoane, care  consumă sau sunt tentate să experimenteze substanțe psihoactive. Foto: Arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here