Acasă Info Local Direcția de Asistență Socială Pantelimon a început campania “Dăruiește zâmbete de Paști”

Direcția de Asistență Socială Pantelimon a început campania “Dăruiește zâmbete de Paști”

DISTRIBUIȚI

Direcția de Asistență Socială Pantelimon a început campania “Dăruiește zâmbete de Paști” cu o familie formată din doi părinți iubitori și grijulii și patru copii cuminți și frumoși (Larisa – 11ani, Robert – 7 ani, David – 5 ani și Izabela – 7 luni). Părinții sunt muncitori, lucrează cu ziua, însă abia reușesc să facă față cheltuielilor curente. De cadouri de Paști pentru micuți, nu poate fi vorba.

”Suntem siguri că și în acest an vom reuși, cu ajutorul dumneavoastră să le facem această mare sărbătoare una fericită. Micuții au nevoie de alimente neperisabile, dulciuri, hăinuțe și încălțăminte, rechizite, iar pentru cea mai mică din familie: pampers, produse de igienă, hăinuțe. Haideți alături de noi și ajutați-ne să arătăm că împreună putem aduce speranța în viața celor mici!”, susțin reprezentanții Direcției.

Poate este greu de crezut că în acest moment unui copil îi este foame pentru că în casă nu există mâncare sau că altuia îi este frig pentru că nu au fost suficienți bani pentru lemne. Sunt dese cazurile în care un copil încă este răcit după două săptămâni pentru că medicamentele sunt mult prea scumpe. Pentru ei noi suntem aici! Îi ajutăm și le suntem alături așa cum putem și cum știm să o facem mai bine. Tot pentru ei am repornit campania noastră, ”Dăruiește Zâmbete de Paște”. Haideți să strângem multe zâmbete și alăturați-vă cauzei noastre, să facem cât mai mulți copii fericiți! Întotdeauna este nevoie de alimente, dulciuri, fructe, hăinuțe și jucării pentru cei mici. Vă așteptăm cu mesaje pentru cei interesați să doneze. #SuntemAiciPentruSansaTa #DASPantelimonCRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here