Acasă Info Local Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov organizează concurs local de proiecte...

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov organizează concurs local de proiecte de tineret 2019

DISTRIBUIȚI

În contextul Zilei Naționale a Tineretului sărbătorită joi, 2 mai 2019, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov organizează, în perioada 22 aprilie – 25 octombrie 2019, concursul local de proiecte de tineret 2019 cu tema ”Stimularea implicării tinerilor în viața societății”.

Concursul are ca priorități informarea și consilierea profesională a tinerilor, precum și dezvoltarea de activități vocaționale în vederea ocupării, susținerea inițiativelor de integrare socială a tinerilor proveniți din medii dezavantajate (mediul rural, romi, tineri cu dizabilități, tineri fără adăpost, NEETs), diversificarea și dezvoltarea de acțiuni specifice de voluntariat, educație civică și implicare socială, susținerea diversității culturale și a accesului la cultură și dezvoltarea de proiecte de educație pentru sănătate în vederea promovării unui stil de viață sănătos.

Aplicanții eligibili sunt asociațiile și fundațiile care funcționează în condițiile O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2005 și fundațiile județene pentru tineret și a municipiului București și Fundația Națională pentru Tineret, care funcționează conform Legii nr. 146/2002. Aplicanții sunt eligibili dacă au sediul social/filială în județul Ilfov. Fiecare solicitant poate depune maximum două proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here