Acasă Info Local Doamna Firea trebuie să știe: Uite cine voia primar la ”5”

Doamna Firea trebuie să știe: Uite cine voia primar la ”5”

DISTRIBUIȚI

Rizea 

Suspendarea lui Rizea, un pas înainte pentru imaginea PSD

Suspendarea lui Cristian Rizea de la șefia PSD Sector 5, în urma unui scandal intern cu Robert Negoiță, a căzut ca o bombă şi pare că i-a stricat ploile politicianului. Totuși, acest aspect nu trebuie să fie o pierdere pentru PSD, ci un pas înainte, având în vedere afacerile și ”învârterile” din ultima vremeale lui Rizea.

Urecheat de Ureche

Imediat după vestea care îl scoate din calculele candidaturii la primăria de sector, Rizea a făcut o ședință târzie cu apropiații săi din ”echipa de campanie”, scrie cancan.ro. Încinsa întrevedere a luat sfârșit la 21.30. La ieșire, lui Rizea i s-au cerut explicații pe un ton aprins de către Florin Belu (zis Ureche), care a fost văzut certându-l foarte tare pe Rizea, gesticulând nervos și chiar amenințându-l cu degetul. Supărarea vine de la faptul că, judecând după ce au auzit urechile celor din Sectorul 5, Rizea îi promisese lui Ureche (care era si seful de campanie) funcția de viceprimar. Într-atât de bine se obișnuise Ureche cu ideea că va fi mâna dreaptă a primarului încât prietenii îl alintă de luni bune ”Don Viceprimar”. Cum ar suna acum să rămână omul doar ”Don” sau, mai grav, ”Don Fost Viceprimar”?

Finuțu’ lu’ Nuțu

Omul cu nume de cimitir și poreclă de cronicar, Belu ”Ureche”, este nu doar patron al barului Tiffani Piano Bar (din spatele Căii Victoriei), ci și celebrul fin al lui Nuțu Cămătaru. În 2012, Cămătaru a fost nașul de cununie al lui Belu și-al Mihaelei, o blondă pe care Ureche o câștigase după îndelungi insistențe din brațele lui Ciprian Parfurmaru’ din Berceni. Dar Nuțu Cămătaru n-a avut mână bună la căsătoria care s-a petrecut cu mare fast la Diamond, în Tineretului. După doar două luni de fericire în familie, Mihaela a fugit literalmente din căminul conjugal, lăsându-l pe Ureche singur cu afacerile. Este de înțeles, deci, de ce acesta ține în prezent foarte mult la aceste afaceri, cu care probabil își petrece nopțile lungi de iarnă.

Patronul Prosper, un alt afacerist afectat de prostiile lui Rizea

Și mai supărat decât Ureche se pare că este Gigi Bulat, unul dintre patronii centrului comercial Prosper, dezvoltator imobiliar și afacerist cu mare influență în Sectorul 5. Bulat, care face parte din clanul Lăutarilor, după cum susțin cei care au copilărit cu el în Ferentari, a mers ”all in” ca la poker pe candidatura lui Rizea, devenind sponsorul cvasioficial al campaniei acestuia. Nu știm, totuși, cum a reacționat iubita lui Bulat, ”o bombă sexy cu ceas a cărei poveste o face pe cea a lui Bonnie și Clyde să pară cântecel de adormit copii” (dar cu această super-relatare vom reveni într-un episod viitor).

CV-ul neromanțat al lui Cristi Rizea, zis ”Ferrari”

Cristi Rizea a ajuns celebru pentru asemănarea izbitoare cu actorul Chazz Palminteri (care practic a devenit imaginea mafiotului italian tipic, după multe filme de gen în care a jucat la Hollywood), ci și prin faptul că în 2010 reușea performanța să-și cumpere un Ferrari de 200.000 de euro în leasing. Apropiat al lui Dan Șova și-al propriului interes, Rizea s-a făcut remarcat în PSD după un scandal ca la ușa sectorului cu fostul primar de la ”5”, Marian Vanghelie. ”Marean” s-a jurat că, atât timp cât el va trăi pe persoană fizică, Rizea nu va ajunge primar. Iar, atunci când Rizea a fost pus în locul lui Vanghelie, după problemele în justiție ale acestuia, pretendentul la scaun nu s-a lăsat mai pe jos: ”N-o să conduc niciodată primăria pe persoană fizică”, spunea Rizea atunci, cu trimitere clară la Vanghelie. Nu știm cât de talentat e fostul primar la voodoo și alte magii negre, dar cu siguranță are cine să-l învețe. Să fie oare mâna lui Vanghelie în ceea ce pare a fi pierderea candidaturii de către Rizea?

Cherchez les femmes ca să trouvez motivul pentru ciondăneală

Gurile rele și pline spun că scandalul dintre Rizea și Vanghelie ar avea la bază (cum altfel) o femeie. Și nu trebuie să căutăm femeia deloc, pentru că ea este deja găsită și chiar celebră: actuala mamă a copilului lui Vanghelie, Oana Mizil, este fosta prietenă, ca să nu zicem direct amantă, a lui Rizea, mai susține Cancan.  De altfel, Rizea și-a făcut un obicei din a-și lansa foste prietene către personalități mai marcante decât el: o altă aventură a lui Rizea s-a consumat cu Marilena Nițu, cu ceva ani înainte ca aceasta să ajungă muza Luceafărului Huilei, Miron Cozma.

O revenire asupra deciziei de suspendare a lui Rizea si sustinerea lui pentru Primaria Sectorului 5 ar insemna o recunoastere a conducerii PSD ca fara persoane dubioase si fara promisiuni desantate nu se pot obtine voturi.

– foto – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here