Acasă Anchete Doi hoți în plasa polițiștilor din Măgurele și Bragadiru

Doi hoți în plasa polițiștilor din Măgurele și Bragadiru

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Măgurele au reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea a opt infracțiuni de furt din societăți comerciale.

În perioada septembrie 2016 – aprilie 2017, cel în cauză a pătruns de opt ori în două restaurante din localitatea 1 Decembrie de unde a furat mai multe bunuri (o stație de amplificare audio, un TV, băuturi alcoolice, etc), fiind creat un prejudiciu de cca. 70.000 de lei. Bărbatul a fost prezentat Parchetului și Judecătoriei Cornetu, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

De asemenea, polițiștii din Bragadiru au reținut un tânăr, de 20 de ani, bănuit că ar fi sustras un autoturism și mai multe bunuri dintr-o locuință.

În fapt, în noaptea de 3 spre 4 septembrie a.c., persoane necunoscute au furat un autoturism parcat în curtea unui imobil din satul Țegheș și mai multe bunuri electonice din interiorul aceleiași locuințe, creând un prejudiciu de aproximativ 16.000 de euro. Ieri, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul București, bănuit de comiterea faptei, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și furt în scop de folosință. Cel în cauză urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here