Acasă Anchete DOI IALOMIȚENI, ACUZAȚI DE LIPSIRE DE LIBERTATE, PRINȘI DE POLIȚIȘTII DIN PANTELIMON

DOI IALOMIȚENI, ACUZAȚI DE LIPSIRE DE LIBERTATE, PRINȘI DE POLIȚIȘTII DIN PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

arestLa 6 ianuarie a.c., polițiștii din Pantelimon au reținut doi bărbați, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, aceștia fiind acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 5 ianuarie a.c., unul dintre bărbați ar fi pătruns, fără drept, într-o  locuinţă din Pantelimon, unde se afla fosta concubină, de 21 de ani, solicitându-i să îl însoțească. Pentru că aceasta l-ar fi refuzat, bărbatul a devenit agresiv, provocându-i leziuni la nivelul corpului, apoi prin folosirea forţei ar fi condus-o  pe aceasta în afara imobilului, unde, cu ajutorul celui de-al doilea bărbat, a transportat-o cu un autoturism taxi la domiciliul său din Slobozia.

Polițiștii din Pantelimon s-au deplasat la Slobozia unde i-au depistat pe cei doi bărbați și pe tânăra în cauză. Astăzi, cei în cauză au fost prezentați Judecătoriei Cornetu, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 zile, fiind încarceraţi în cadrul Arestului Secţiei 9 Poliţie, DGPMB, anunță Poliția Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here