Acasă Anchete Doi morți într-un accident la Cernica

Doi morți într-un accident la Cernica

DISTRIBUIȚI

La orele 18.54, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Libertății din Cernica, un autoturism, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului, polițiștii au găsit un autoturism răsturnat, precum și trei victime, rezultate în urma accidentului, anunță IPJ Ilfov. Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul unei femei, pasager în auto.

De asemenea, au efectuat manevre de resuscitare conducătorului auto, ulterior declarând decesul acestuia și au acordat îngrijiri medicale celui de al treilea ocupant, aceasta fiind transportat ulterior, la o unitate spitalicească din București. Totodată, la locul accidentului rutier au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, pentru asigurarea și conservarea locului faptei, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here