Acasă Anchete Două fabrici de încălțăminte contrafăcută descoperite la Jilava

Două fabrici de încălțăminte contrafăcută descoperite la Jilava

DISTRIBUIȚI

Miercuri dimineața, politistii Serviciului de Investigare a Criminalității – Ilfov au desfășurat 19 percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov și Brăila, în vederea destructurării a două grupări infracționale specializate în contrafacere, evaziune fiscală și contrabandă.

Au fost descoperite cantități importante de țigări și articole pirotehnice, precum și două fabrici în care era confecționată  încălțăminte contrafăcută.

La sediul poliției au fost aduse 15 persoane pentru audieri.

Prima grupare, specializată în producerea și comercializarea de produse contrafăcute, se afla în atenția polițiștilor ilfoveni din luna mai a.c., iar  în urma a șase perchezitii desfășurate în Bucuresti și în Ilfov au fost descoperite două fabrici clandestine în comuna Jilava. Aici era confecționată încalțăminte contrafăcută sub diverse mărci cunoscute. Totodată, la cele două locații au fost descoperite importante cantități de încălțăminte.

Cea de a doua grupare se ocupa cu comercializarea țigărilor de contrabandă.

Pentru probarea întregii activități infractionale, polițiștii au desfășurat 13 percheziții în Bucuresti și în județele Ilfov si Brăila, unde au descoperit cantități importante de țigarete, articole pirotehnice, peste 440.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here