Acasă Info Local Două rețineri în urma perchizițiilor de ieri 

Două rețineri în urma perchizițiilor de ieri 

DISTRIBUIȚI

În urma celor zece percheziţii, efectuate luni, 27 iunie, două persoane au fost reţinute, iar față de alte trei s-a luat măsura controlului judiciar.

La data de 27 iunie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat zece percheziţii şi au pus în executare opt mandate de aducere, emise pe numele unor persoane, bănuite de evaziune fiscală de 2.000.000 de lei.Evaziune_fiscala

Reamintim faptul că, reprezentanții a șapte unități economice cu profil de activitate prestarea de servicii de salubritate, pază și cazare, în perioada 2014 – 2015, ar fi introdus în contabilitate facturi care nu au la baza operațiuni comerciale reale (achiziții de bunuri și prestări servicii) în vederea sustragerii de la plata taxelor și impozitelor. Percheziţiile au fost efectuate pe raza  judeţelor Ilfov (4) și Brăila (1) și a municipiului Bucureşti (5).

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au ridicat documente financiar-contabile și alte înscrisuri, necesare completării probatoriului, precum și suma de 69.000 de lei, care a fost indisponibilizată în vederea recuperării prejudiciului.

Astăzi, cele două persoane reținute urmează a fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here