Acasă Educatie Două unități de învățământ moderne la Domnești și Cornetu

Două unități de învățământ moderne la Domnești și Cornetu

DISTRIBUIȚI

Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, a făcut, la 8 noiembrie, o vizită de lucru la două unități de învățământ, din Cornetu și Domnești, în care instituția condusă de el a investit câte patru milioane de lei.

Consiliul Județean Ilfov a contribuit la extinderea și dotarea cu echipament didactic a Școlii nr. 1 din Cornetu, unde au fost construite 12 noi săli de clasă, laboratoare și o sală de sport cu vestiare. În plus, unitatea de învățământ a fost dotată cu 30 de computere și cu 20 de videoproiectoare. Primarul din Cornetu, Adrian Eduard Stoica, i-a spus lui Marian Petrache că unitatea de învățământ este printre puținele din județ unde spațiul generos permite să nu se învețe în schimburi, astfel că toate cursurile se încheie la orele 14.00.

Și Grădinița cu program prelungit din Domnești se înscrie printre investițiile Consiliului Județean Ilfov. Imobilul are o suprafață de 1.800 de metri pătrați, opt săli de clasă modernizate, sală de mese, sală de festivități și un adăpost antiatomic. Grădinița a fost mobilată și dotată cu table și jocuri interactive, videoproiectoare și laptopuri.

Marian Petrache: ”Am încurajat permanent primarii din Ilfov să investească în educație, ca obiectiv prioritar. Și de fiecare dată când a fost nevoie am intervenit cu fonduri de la Consiliul Județean pentru a susține proiectele de construire, reabilitare, modernizare și dotare a școlilor și a grădinițelor. Cred că numai asigurându-le copiilor noștri condiții bune pentru a crește și a se dezvolta ne putem construi viitorul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 13 =