Acasă Info Local DROGAȚI LA SUMMER WELL 2015 BUFTEA

DROGAȚI LA SUMMER WELL 2015 BUFTEA

DISTRIBUIȚI

droguri 1

În zilele 8 și 9 august a.c., jandarmii și polițiștii ilfoveni au încercat să asigure un climat de ordine și siguranță publică participanților la cea de-a V-a ediție a Festivalului SUMMER WELL 2015, care s-a desfășurat pe Domeniul Styrbei, situat în Buftea. În cele două zile, la acest eveniment au participat aproximativ 16.000 de persoane. Numărul mare al participanţilor, posibilitatea apariţiei unor persoane sau grupuri de persoane cu un comportament deviant, care prin acţiunile lor ar fi putut aduce atingere normelor de convieţuire socială, dat fiind faptul că la astfel de evenimente se consumă mari cantităţi de alcool, uneori şi substanţe interzise, au constituit priorităţi ale jandarmilor ilfoveni, care au acţionat în principal pentru prevenirea unor posibile altercaţii atât între participanţii la concert, cât şi între aceştia şi locuitorii oraşului Buftea sau săvârşirea unor activităţi ilegale – furturi din buzunare şi poşete, furturi din auto sau tâlhării.

În această perioadă, jandarmii ilfoveni au depistat nouă persoane care aveau asupra lor  droguri (plantele şi substanţele stupefiante ori psihotrope sau amestecurile care conţin asemenea plante şi substanţe). Cei nouă au fost dați pe mâna poliției.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. La eveniment nu s-a intamplat nici macar un singur incident, stiu sigur acest lucru deoarece am facut parte din organizare si am avut special un grup de observatori pentru a observa si nota minusurile si tot ce e necesar pentru cresterea acestui festival pentru viitoarele editii. La eveniment nu au fost adusi numai jandarmi sau politisti ilfoveni ci si cadre profesioniste de la Bucuresti!

    Nu stiu ce vrea sa spuna sau sa faca acest articol mincinos scris pe genunchi de catre un administrator ce nu isi da nici numele nici sursele. Sa va fie rusine domnilor! Daca asta e „Viitorul Ilfovean” ma gandesc la cei carora va adresati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here