Acasă Info Local DSP Ilfov: Din 15 ianuarie 2021, emiterea deciziilor de carantinare/izolare se face...

DSP Ilfov: Din 15 ianuarie 2021, emiterea deciziilor de carantinare/izolare se face direct din aplicația Corona-Form

DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Ilfov (DSP) anunță că, începând cu 15 ianuarie 2021, emiterea deciziilor de carantinare/izolare se va face direct din aplicația Corona-Forms, după întocmirea achetei epidemiologice de către personalul specializat al instituției.

Deciziile vor fi comunicate persoanelor pe adresele de e-mail indicate în cadrul anchetei epidemiologice.

După 15 ianuarie, solicitările de emitere a deciziilor trimise pe adresa de e-mail a DSP Ilfov nu mai sunt luate în seamă.

Numărul de telefon de urgență al DSP Ilfov este 021.414.44.22

Aplicația Corona Forms a fost actualizată, iar noua funcționalitate permite o monitorizare medicală a cazurilor confirmate, pe baza informațiilor introduse în aplicație de laboratoarele care lucrează probele sau de DSP. Persoanele testate primesc prin SMS, de pe numărul 1863) și e-mail generate prin intermediul aplicației informatice rezultatele probelor, iar în perioada următoare se vor genera rapoarte medicale care vor fi transmise prin e-mail persoanelor testate și medicilor de familie, pentru a lua pacienții în evidență.

În funcție de rezultatul testelor efectuate, există trei tipuri de mesaje text și e-mail-uri care sunt transmise de aplicația Corona-Forms către persoanele testate sau la medicul de familie. Acestea cuprind informații privind rezultatul testelor efectuate, măsurile pe care persoana respectiva trebuie să le ia în funcție de aceste rezultate și informarea medicului de familie cu privire la situația persoanei din listă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here