Acasă Educatie Educație parentală în județul Ilfov cu sprijinul UNICEF

Educație parentală în județul Ilfov cu sprijinul UNICEF

DISTRIBUIȚI

Florin PETRESCU, director CCD Ilfov

www.educatieparentala.ro

În zilele de 28 și 29 mai 2019 a avut loc o sesiune de informare/formare privind educația parentală în școli. Au participat inspectori școlari de la Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și directori de de școli ilfovene. Lor li s-au adăugat și directorii Palatului Copiilor Ilfov, Clubului Sportiv Școlar Ilfov și Casei Corpului Didactic Ilfov. Aceștia au fost informați/formați în vederea implementării în Ilfov a programelor de Educație Parentală și a demarării cursurilor de Educație Parentală cu cadre didactice pentru părinți ai copiilor din școlile în care va activa fiecare Educator Parental.

Întâlnirea a fost organizată de Asociația HoltIS și Reprezentanța UNICEF în România, finanțat prin fonduri UNICEF, în vederea susținerii de cursuri de Educație Parentală în aceste școli.

Au fost abordate teme legate de formele de sprijin parental, principiile educației parentale apreciative, cum putem rămâne relaxați în contexte stresante (managementul stresului si furiei), profilul educatorului parental/utilizarea platformei de educație parentală, cum să fii un partener de încredere în relația cu copilul tău (despre participarea copilului) și o dezbatere privind modalitatea de implementare a educației parentale în județul Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here