Acasă Info Local Etapă foarte importantă în construcția pasajului Berceni

Etapă foarte importantă în construcția pasajului Berceni

DISTRIBUIȚI

La 9 mai 2022 s-a consumat o etapă foarte importantă în construcția pasajului care se construiește la Berceni. Toate elementele principale ale tabșierului metallic au fost montate, după cum anunță secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

”În ultimele 5 nopți, macaraua Hulk, care ridică până la 600 de tone, a fost folosită pentru montarea tablierului metalic al pasajului Berceni, respectiv inelul central, precum și tronsoanele de legătură între inelul central și rampele pasajului. S-a finalizat turnarea betonului la placa de suprabetonare aferentă rampei de urcare dinspre Jilava. S-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat și betonul la rampa de coborâre spre Jilava, s-au finalizat lucrările la pile și culee, la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București, se montează predalele și a început realizarea armăturii plăcii de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni”, anunță Scrioșteanu.

De asemenea, a fost montat rostul de dilatare la rampa de coborâre spre Popești-Leordeni și se lucrează la montarea rostului de dilatare aferent rampei de urcare dinspre Jilava. Continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului agabaritic, care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului, continuă lucrările pentru dublarea Centurii actuale a Bucureștiului, la 4 benzi, spre Jilava, continuă devierea utilităților, lucrările la bazinul de retenție a apei pluviale în zona DJ 401 și realizarea canalizării pluviale pe șoseaua Berceni.

La vizita de lucru pe șantierul Berceni, Irinel Scrioșteanu a fost însoțit de George Ene, viceprimarul localității Berceni. – CĂLIN MATEI

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here