Acasă Economie Evitați amenzile achitând taxa de pod de la Fetești înainte de a...

Evitați amenzile achitând taxa de pod de la Fetești înainte de a pleca la drum, online pe www.taxa-pod-fetesti.ro

DISTRIBUIȚI

Pentru a evita amenda pentru lipsa peajului la trecerea podului Fetești-Cernavodă de pe Autostrada A2, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) recomandă utilizatorilor rețelei de drumuri naționale achitarea online a taxei de pod (peaj) înainte de a pleca la drum, pe www.taxa-pod-fetesti.ro.

Este bine de știut că taxa de pod se poate achita și înainte de a trece podul de la Fetești-Cernavodă, fiind valabilă un an de la momentul achiziției.

Totodată, utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot achita ușor și sigur rovinieta și taxa de pod de la Fetești – Cernavodă prin intermediul aplicației de mobil e-rovinieta.ro.

Odată ce rovinieta a fost plătită, clienții primesc o confirmare de livrare prin SMS și email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumpărătorii sunt avertizați din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, și poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer sau prin ordin de plată tradițional la orice bancă.

Trecerile de pod de la Fetești – Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce ați trecut de stațiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + one =