Acasă Politic Execuție în miez de noapte la USR Ilfov

Execuție în miez de noapte la USR Ilfov

DISTRIBUIȚI

Biroul Naţional al USR a decis, în miez de noapte, cu 13 voturi pentru, să o excludă din partid pe Oli Ardelean, membru al organizaţiei Ilfov, pe motiv că a adus prejudicii de imagine partidului.

Oli Ardelean a postat pe Facebook un mesaj în care s-a îndoit că toate semnăturile din campania Fără penali în funcţii publice au fost reale. Decizia a fost contestată puternic în interior.

Zeci de membri ai USR au anunţat pe un grup intern al partidului că demisionează, după ce echipa lui Dan Barna a trecut la execuţii.

Săptămâna viitoare va urma un alt val de excluderi, scrie Adevărul.ro. Printre cei vizaţi se numără şi Vişinel Bălan. Deputatul Tudor Benga a fost cel mai vehement membru din conducerea USR împotriva excluderilor, susţin sursele citate. Degeaba.  ”Dan Barna, un bărbat adevărat îşi asumă greşelile şi învaţă să asculte ce spun ceilalţi, nu îi dă afară că nu îi înalţă ode pentru fiecare prostie pe care o zice sau o face”, a scris unul dintre membrii USR pe Poiana lui Iocan, grupul intern al partidului.

Oli Ardelean pe Facebook: ”Ieri seara, intr-o adevarata executie, o majoritate din Biroul National USR, toti din echipa Barna, m-a exclus din USR pentru postarea asta. Deși am spus adevărul. Deși am incercat mult timp sa rezolv intern. Le-am cerut sa amane pana se judeca sesizarea facuta de mine din august 2018 impotriva angajatului lui Barna la Secretariatul General, Ciprian Necula. Cel responsabil de campania fara penali si care atunci, la sediul USR, dupa ce am gasit falsurile si le scoteam din dosare, a tipat la mine sa ies de acolo, sa las falsurile sa le trimitem la primarii ca poate le accepta. Am tipat si eu la el, da, posibil sa le accepte, pentru ca traim intr-o tara corupta cu incompetenti in administratie. Poate nu se prind. Dar asta nu e motiv sa trimita falsuri la primarii. Barna a refuzat atunci sa analizeze vina lui Necula. A tot refuzat de atunci. Le-am cerut sa imi spuna daca au mai contractat firma de promoteri care le-au adus falsurile. Nu mi-au raspuns. Am cerut acum sa judece acea speta impreuna cu una noua de acum in care am fost acuzata EU ca am prejudiciat imaginea partidului scriind ca Barna a minimizat problema semnaturilor false de la fara penali. Scriind practic un fapt real rau facut de USR + Barna. Au ignorat cererea mea de amanare pana poate fi judecata si speta cu privire la Necula.
M-au exclus pe mine in timp ce acel individ este inca angajatul lor. In fine. O mizerie. Povestesc mai multe cand am timp”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here