Acasă Interne Fifor îi scoate pe inspectorii șefi din amorțire

Fifor îi scoate pe inspectorii șefi din amorțire

DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a fixat o serie de obiective pe termen scurt care privesc întărirea siguranței cetățenilor.

Astfel, în perioada imediat următoare, vor continua acțiunile pe linia transportului ilicit de persoane, activități începute săptămâna trecută și ale căror rezultate încep să apară.

Va fi sporită prezența în stradă a polițiștilor și jandarmilor prin creșterea numărului de patrule mixte, se vor intensifica acțiunile preventive desfășurate de Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și se vor lua măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere a frontierei.

De asemenea, ministrul a solicitat inspectorilor șefi să se implice mai mult în misiunile din această perioadă și să dispună măsuri ferme față de orice încălcare a conduitei profesionale a propriilor angajați.

În acest sens, în maxim o săptămână, fiecare inspector șef va prezenta o evaluare a activității inspectoratului județean pe care îl conduce, aceasta urmând a face obiectul analizei imediate de la nivel central.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here