Acasă Politic Firea, chemată acasă, la Bacău

Firea, chemată acasă, la Bacău

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul Dragoș Benea, șeful organizației PSD Bacău, o invită pe Gabriela Firea să deschidă lista candidaților social-democrați la parlamentare din județul său.

”Astăzi, alături de colegii mei din conducerea PSD Bacău, vom avea o primă rundă de discuții privitoare la cum va arăta lista de candidați la alegerile parlamentare. Vom face, din nou, apel la setul de principii care ne-a consacrat: propunem băcăuanilor oameni cu prestanță, care au în spate realizări concrete și care s-au luptat pentru proiectele Bacăului până la capăt. Cu alte cuvinte, vă asigurăm că ce am început la locale, vom continua și la acest scrutin și vom veni în fața electoratului cu o echipă redutabilă care în ultimii ani a dovedit că se poate.

Aș fi onorat, în calitate de președinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizației județene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea!

Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale și am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosință, cu atât mai mult cu cât în județul Bacău, caz singular între județele din țară, PSD a fost – cu adevărat – singur împotriva tuturor.

Sprijinul ferm și prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onorează ca organizație și este o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă.

Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută”, scrie Benea pe Facebook.

Firea a fost senator de Ilfov între 2012 și 2016, însă organizația de aici a obținut puțin peste 10 la sută la alegerile locale. Firea, președinte al PSD București, a fost invitată să deschidă lista la Senat, în București, de președintele partidului, Marcel Ciolacu, mizând pe faptul că partidul a avut la 27 septembrie 2020 un scor de 33 la sută în Capitală. Comportamentul conflictual al ei din ultima vreme ar putea schimba percepția alegătorilor din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here