Acasă Politic Firea continuă atacurile televizate la adresa lui Dragnea

Firea continuă atacurile televizate la adresa lui Dragnea

DISTRIBUIȚI

Dragnea îi pregătește ”mazilirea” de la șefia PSD București

Liderul filialelor PSD București și Ilfov, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, marţi seara, pe Liviu Dragnea, că în şedinţele de partid este numai ”lapte şi miere”, dar în subterane şi în întâlnirile pe care le are cu doar câţiva apropiaţi deciziile sunt cu totul altele, făcând referire la episoadele Grindeanu şi Tudose. ”Şi acum dl. Dragnea zâmbeşte şi ocoleşte adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este <lapte şi miere> în întâlniri şi în şedinţe, dar în subterane şi în întâlnirile pe care le are cu doar câţiva apropiaţi, deciziile sunt cu totul altele. Atunci, la episodul Grindeanu, cât şi la episodul Tudose, eu am pornit de la durerea bucureştenilor, precum şi a tuturor românilor care vin în Bucureşti. De fiecare dată dl. Dragnea îmi spunea că el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte, dar nu sunt de acord întâi dl. Grindeanu şi apoi dl. Tudose. Atunci, pe bună dreptate, eu semnala public faptul că guvernul nu ajută bucureştenii”, a declarat Firea la TVR1.

Ea a mai spus că a încercat să menţină parteneriatul politic cu Liviu Dragnea.

”Am încercat şi m-am străduit să menţin parteneriatul politic cu domnul Dragnea şi cu toţi colegii mei. Din nefericire, răspunsul nu a fost acelaşi şi chiar aproape din primele zile de mandat al meu de primar general. Explicaţia iniţială a colegilor mei, pentru că domnul Dragnea nu mi-a spus niciodată explicit acest lucru, dar mi-a lăsat cumva să fie înţelese, a fost aceea că am un procent destul de mare în sondaje, că ar putea fi un pericol politic pentru o posibilă candidatură a domniei sale la Palatul Cotroceni şi că e posibil, cel puţin aşa mi-au transmis colegii care sunt în continuare în partid, şi în faţa cărora se exprima de genul: ce mai vrea şi Gabi? A câştigat primăria, de ce nu e opreşte? De ce se implică atât de mult? De ce are prezenţe mediatice dese şi de ce contribuie la sporirea imaginii publice? Ce scopuri are? Vrea să ia partidul? Să fie candidat? Eu le răspundeam celor care îmi transmiteau dialogurile de weekend dintre ei şi Dragnea că nu am alte scopuri decât cele pe care le-am identificat împreună şi le-am trecut în programul de guvernare locală”, a spus Firea.

Dragnea va continua să ”o lucreze” pe Firea, susțin surse din partid, cel mai apropiat moment fiind acela al alegerilor pentru șefia PSD București. Firea urmează să fie înlocuită de un primar de sector, cel mai probabil Daniel Florea, acesta având la activ o tentativă de a conduce organizația, retrăgându-se la insistențele lui Dragnea. Foto: G4Media.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here