Acasă Politic Firea vorbește despre ”sinucidere politică”

Firea vorbește despre ”sinucidere politică”

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea, liderul organizațiilor PSD București și Ilfov, a declarat, luni, inaintea CExN al PSD, ca in partid exista ”framantari care nu au nicio motivatie”, ceea ce ar putea duce la ”sinucidere politica”. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, la randul sau, ca s-a intalnit duminica seara cu Gabriela Firea si ca aceasta i-a comunicat ca ”nu mai accepta discutii, ciondaneli, intrigi”. De asemenea, Dragnea a sustinut ca nu il privesc pe el criticile.

“In legatura cu faptul ca eu as face parte dintr-o tabara care vrea sa destabilizeze partidul, sa-l detroneze de la conducerea PSD pe domnul presedinte. Dezmint aceste informatii si vreau sa va spun ca am taria si curajul politic ca, atunci cand considera ca lucrurile nu se desfasoara de o maniera corecta, sa imi spun punctul de vedere in cadrul BPN sau CEx. Nu m-am ascuns niciodata dupa jurnalisti (…) si nu am tesat apele nici in partid si nici in randul opiniei publice cu astfel de declaratii pe care nu mi le asum in mod public sau le transmit altor colegi sa spuna ce gandesc eu, nu este adevarat. Consider ca este o sinucidere politica faptul ca in PSD sunt framantari care nu au pana la urma o motivatie foarte clara si foarte exacta. Nemultumiri sunt, si eu am nemultumiri, suparari sunt, poate unele dintre ele le-am exprimat, altele le-am pastrat pentru mine, dar de aici si pana la ajunge sa organizam un puci, este cale foarte lunga”, a declarat Firea.

Ea a reclamat lipsa sprijinului din partea Guvernului, iar in acest context i-a criticat pe unii ministri. Ea l-a dat exemplu pe fostul ministru al Culturii, ”care nu putea aproba un proiect al Primariei Capitalei intrucat se opuneau oameni aflati in subordinea lui, in Ministerul Culturii”. Ea a mai sustinut, de asemenea, ca i se pun ”bete in roate”. ”As dori sa aflu motivele pentru care sunt puse bete in roate primarului. E vorba de oameni care lucreaza in ministere, care reprezinta interese financiare foarte importante. Un ministru nu poate sa spuna ca nu poate pentru ca nu-l lasa directorii, directorii au interese financiare, politice. Un ministru, daca se lasa subjugat de directori, nu e bun de ministru”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here